Sport Vaterpolo

VATERPOLO/PRVENSTVO HRVATSKE

KADETI Korčulani od 1:5 do 11:5!!!

VATERPOLO/PRVENSTVO HRVATSKE

KPK je dobio splitski Jadran s 11:5 u prvoj utakmici polufinalnog turnira prvenstva Hrvatske za kadete, koji se igra u Splitu. Preostala dva sudionika splitskog turnira su Jug CO i zagrebačka Mladost, koji su svoj susret počeli u 20.10 sati. Tri prvoplasirana sastava skupine izborit će plasman na završni turnir najboljih šest, koji se igra početkom veljače. Dva su polufinalna turnira. Pobjednici će izravno u polufinale završnog turnira, dok će drugoplasirani i trećeplasirani sastavi prvog dana završnog turnira razigravati za mjesto u polufinalu.

Pamtit će se utakmica KPK – Jadran Split. Korčulani su poveli pogotkom Hrvoja Žuvele. Nakon toga pet pogodaka u nizu Jadrana, koji je 4 minute i 36 sekundi prije kraja druge četvrtine vodio s 5:1. Do kraja utakmice 10:0 za KPK, koji je do poluvremena izjednačio, poveo 20 sekundi prije kraja treće četvrtine (Toni Mozara je postigao jedini pogodak u trećoj četvrtini), a svoj niz nastavio i u posljednjoj četvrtini, koju je dobio s 5:0.

Hrvoje Žuvela je bio prvi strijelac KPK u 1. kolo s 3 pogotka, po dva su postigli Toni Mozara i Petar Tedeschi, a po jedan Marijan Duhović, Danijel Caktaš, Franko Fabris i Marin Čumbelić. Andrija Botica je imao 9 obrana. U sastavu KPK, kojeg vode Marjan Kosović i Emil Nikolić, još su Ivo Milat, Vito Sardelić, Nikola Žuvela i Jakov Bakarić.

Utakmice 2. i 3. kola igraju se u subotu, 14. siječnja. KPK i Jug CO su suparnici u 2. kolu u 10.30 sati, a u 3. kolu KPK igra protiv Mladosti (18.10 sati), a Jug CO protiv splitskog Jadrana (19.20 sati).

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

KORČULA ima prvi half Ironman

KORČULA ima prvi half Ironman
Srednje dugi triatlon službeni je hrvatski naziv utrke koja je u svijetu poznata i zaštićena pod nazivom half Ir...
KORČULA ima prvi half Ironman