Sport Vaterpolo

VATERPOLO

Jug CO prvi put poražen nakon 16. travnja 2016., ali...

VATERPOLO

Prekinut je niz uspjeha (pobjeda) Jug Croatia osiguranja. Istina, poraz je upisan na međunarodnom turniru, pripremnom, a ne u službenom natjecanju. PRO Recco je bio u odluci tko će osvojiti Turnir prvaka u Monte Carlu bolji s 10:6. Eto, nek se zna kako je zadnji put u službenim natjecanjima Jug CO poražen 16. travnja ove godine u 8. kolu natjecanja u skupini Eurolige, i to u gostima od Szolnokija s 13:10. I kad su u pitanju službena natjecanja, taj niz još uvijek traje.

Kratko o utakmici odluke turnira u Monte Carlu: 18 minuta trajao je post Juga u napadu (od početka druge do sredine posljednje četvrtine), a s druge strane u tom periodu je PRO Recco bio uspješan. Podsjetnik, u prva dva kola turnira Jug CO je s 11:9 dobio Spandau 04, potom Olympiacos sa 16:14. PRO Recco je Olympiacos dobio s 12:6, a Spandau 04 s 12:11.

Treći je na kraju Olympiacos, koji je u 3. kolu s 9:7 bio bolji od Spandau 04.

Jugaši su uoči turnira u Monte Carlu imali zajedničke pripreme s PRO Reccom, odigrali su u Camogliju, na sjeveru Italije, tri trening utakmice protiv talijanskog prvaka. Inače, zbog nastupa na Turniru prvaka odgodili su susret 1. kola Regionalne lige u kojem su u subotu, 8. listopada, trebali ugostiti Budvu. Taj susret će se igrati u Gružu u srijedu, 19. listopada.

3. KOLO Jug CO – Pro Recco 6:10
MONTE CARLO
Bazen Luis II. Suci: Mercier (Francuska) i Iniesta (Španjolska)
JUG CO: Bijač, Macan, Fatović, Lončar (1), Pavličević, Garcia, Marković, Ivanković, Vrlić, Perrone (2), Benić (1), Obradović (2), Popadić.
PRO RECCO: Tempesti, Pijetlović (1), Mandić (2), Figlioli (2), Molina (1), Sukno, Di Fulvio (1), Alesiani, Aicardi, Filipović (2), Ivović, Echenique (1), Volarević.
Četvrtine: 1:1, 1:3, 0:2, 4:4.
POREDAK
1. PRO Recco
9 bodova, 2. Jug CO 6 bodova, 3. Olympiacos 3 boda, 4. Spandau 04 bez boda.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Voda u Gornjim selima nije za piće

Voda u Gornjim selima nije za piće
Pregledom terena izmjerena je povišena mutnoća na području Gornjih sela te se tamo voda ne preporučuje za piće. ...
Voda u Gornjim selima nije za piće

Uhićen vrlički Robin Hood!

Uhićen vrlički Robin Hood!
Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, uhićen je Srđan Djaković (59), odbjegli bankar koji je osumnjičen da je ...
Uhićen vrlički Robin Hood!