Sport Tenis

TENIS

JUNIORSKI ITF-OV TURNIR Tko je od dubrovačkih reketa izborio 2. kolo Dubrovnik Cupa?

TENIS
Lucija Ćirić Bagarić je prošla 1. kolo. Dubrovkinja dobila je na startu tri godine stariju Minu Obradović iz Srbije sa 7:5 i 6:4. Iduća suparnica bit će joj Splićanka Ema Bubalo, koja je, kao i Lucija, koja je u ulozi petnaeste nositeljice, rođena 2004. godine. 

Prolaz dalje od dubrovačkih tenisačica nisu uspjele prvog dana glavnog turnira izboriti Antea Mandić, Petra Deranja, Leticia Tarocco i Mia Rae Vićan, dok Anamaria Zorić, koja je bila uspješna u kvalifikacijama, 1. kolo glavnog turnira igra u utorak, 22. listopada. Prva nositeljica juniorskog ITF-ovog turnira trećeg ranga, Dubrovnik Cupa, koji se igra na terenima hotela Albatros u Cavtatu i na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju, Bjeloruskinja Aliona Falei, bez problema i bez izgubljenog gema protiv Ottavie Massetti prošla je među 32 najbolje. Sve nositeljice koje su igrale prvog dana glavnog turnira su izborile 2. kolo.

U turniru juniora od dubrovačkih tenisača Karlo Klaić nije uspio proći 1. kolo, dok će Marko Baničević na teren u utorak, 22. listopada. Za razliku od turnira tenisačica u turniru tenisača ispala su dva nositelja, osmi (Aleksandr Kalinin iz Bjelorusije) i petnaesti (Michael Franck iz Austrije).

Prvo izdanje Dubrovnik Cupa, kojeg organizira Tenis klub Ragusa i Tenis centar Dubrovnik, okupilo je tenisačice i tenisače iz Bjelorusija, Austrija, Rusija, Estonija, Bugarska, Italija, Slovenija, Srbija, Švicarska, Češka, Makedonija, Rumunjska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Ukrajina, Poljska, Slovačka, Francuska, Maroko, Nizozemska, Grčka, Turska, Španjolska te Hrvatska.
Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije