Sport Tenis

DUBROVAČKA TENISAČICA ZAIGRALA NAKON VIŠE OD POLA GODINE

KVALIFIKACIJE ST. PETERBURGA Kalinskaya pokvarila Anin povratak 

DUBROVAČKA TENISAČICA ZAIGRALA NAKON VIŠE OD POLA GODINE
Ana Konjuh se vratila na teren nakon više od pola godine izbivanja zbog problema s laktom. Nije igrala od prošlogodišnjeg Wimbledona, točnije od 3. srpnja, a prošle godine odigrala je samo pet mečeva. Uz to je krajem 2017. godine pauzirala puna četiri mjeseca.

- Krećem od nule - rekla je uoči povratka na teren, koji je imala u kvalifikacijama velikog WTA turnira u ruskom St. Peterburgu, koji se igra u dvorani te na tvrdoj podlozi. Ana je dobila pozivnicu. Povratak nije obilježila pobjedom. Izgubila je od Ruskinje Anne Kalinskaye, 146. sa svjetske rang liste, i to sa 6:4 i 7:5 nakon sat i 17 minuta igre.

Ana je u prvom setu izgubila servis u četvrtom gemu, ali je to nadoknadila u devetom. Potom je servirala za 5:5, ali je Kalinskaya napravila još jedan break, te dobila prvi set. U drugom setu Ana je opet u devetom gemu napravila break, sad je bila povela s 5:4 te je servirala za izjednačenje na 1:1 u setovima. Međutim, nije uspjela. Izgubila je tri gema u nizu, te je Ruskinja s 2:0 u setovima izborila 2. kolo kvalifikacija.
Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

STUDENTSKO PH Zlato, srebro i bronca!

STUDENTSKO PH Zlato, srebro i bronca!
Petrunjela Pavić prva u kategoriji do 78 kilograma, Bruna Bilić druga u kategoriji do 57 kilograma, a Stjepo Rok...
STUDENTSKO PH Zlato, srebro i bronca!