Sport Tenis

TENIS DO 12 GODINA

OP METKOVIĆA U GOSPINOM POLJU Anamaria i Timofii 'uštedili' po 1000 dolara za IMG Academy!

TENIS DO 12 GODINA

Anamaria Zorić iz Tenis kluba Dubrovnik Timofii Milovanov iz Tenis kluba Ragusa pobjednici su Otvorenog prvenstva Metkovića do 12 godina, koje je u organizaciji Tenis kluba Metković održano na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju. Zorić je u finalu dobila Petru Ivanković iz Tenis kluba Ragusa, a u polufinalu Karlu Bakalar iz Tenis kluba Metković. Ivanković je u polufinalu bila bolja od Lore Ćosić iz Tenis kluba Dubrovnik. Milovanov je u finalu bio bolji od Stjepana Bogdana, a u polufinalu od Kuzme Jurišića, dok je Bogdan u polufinalu savladao Svena Grileca. Bogdan, Jurišić i Grilec su članovi Tenis kluba Ragusa.

U konkurenciji djevojčica parove su osvojile Zorić i Ivanković, a u konkurenciji dječaka Milovanov i Bogdan.

Otvoreno prvenstvo Metkovića, koje je zbog nemogućnosti igranja u Metkoviću održano u Dubrovniku, ujedno je bio prvi od tri kvalifikacijska turnira za Discovery Open, koji se održava u IMG Bollettieri, u Bradentonu, na Floridi. U ponedjeljak 2. travnja počinje u Gospinom polju u organizaciji Tenis kluba Ragusa kvalifikacijski turnir za uzrast do 14 godina, koji završava u srijedu, 4. travnja. Tada počinje kvalifikacijski turnir za uzrast do 16 godina, koji traje do petka, 6. travnja.

Polufinalisti svakog kvalifikacijskog turnira u Gospinom polju osiguravaju pozivnicu za 2018. IMG Academy Discovery Open. Pobjednici su dobili po 1000 američkih dolara popusta za sudjelovanje u kampu IMG Academy, finalisti po 500 američkih dolara popusta, a polufinalisti s po 250 američkih dolara popusta. Nagrade IMG Academy najuspješnijima je uručio Pasko Barović, a pokale Pavo Magzan, predsjednik Tenis kluba Metković.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije