Sport Tenis

TENIS KLUB RAGUSA IMA DVOSTRUKU DRŽAVNU PRVAKINJU

TRIJUMF LETICIE TAROCCO 'Zaslužila je osvojiti oba naslova državne prvakinje!'

TENIS KLUB RAGUSA IMA DVOSTRUKU DRŽAVNU PRVAKINJU

Leticia Tarocco slavi, kao i njezin klub, Tenis klub Ragusa. Dan nakon što je s Petrom Marčinko, članicom zagrebačkog Top Spina, osvojila naslov državne prvakinje u paru, slavila je i u pojedinačnoj konkurenciji na državnom dvoranskom prvenstvu do 14 godina, koje se održalo u Zadru. Dubrovkinja je u finalu dobila prvu nositeljicu i godinu dana stariju Marijanu Majetić iz zagrebačke Viktorie sa 7:5 i 6:2. 

- Cijeli turnir je odigrala vrhunski. Vjerovala je u sebe, i zaslužila je otići do kraja u oba turnira s obzirom na prikazano. Ovo je uistinu veliki rezultat za Tarocco. S 13 godina je najbolja u konkurenciji do 14 godina! - istaknuo je njezin trener, Romano Kristić. 

Tarocco u Zadru nije izgubila niti jedan set. Do naslova prvakinje u paru stigla je s tri pobjede. Do trijumfa u pojedinačnoj konkurenciji s pet pobjeda. U oba turnira je rušila nositelje. U pojedinačnoj konkurenciji je bila bolja od druge nositeljice, potom od četvrte i na kraju od prve.

- Ovo su prvi naslovu državne prvakinje za Tarocco. U uzrastu do 10 godina igrala je finale, u uzrastu do 12 godina najveći joj je uspjeh polufinale, a sad je u uzrastu do 14 godina osvojila duplu krunu na dvoranskom prvenstvu. Ponavljam, prvakinja do 14, a njoj je 13 godina. I iduće godine ima pravo nastupa u ovom uzrastu - naglasio je Kristić.  

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave