Sport Tenis

TENIS KLUB RAGUSA IMA DVOSTRUKU DRŽAVNU PRVAKINJU

TRIJUMF LETICIE TAROCCO 'Zaslužila je osvojiti oba naslova državne prvakinje!'

TENIS KLUB RAGUSA IMA DVOSTRUKU DRŽAVNU PRVAKINJU

Leticia Tarocco slavi, kao i njezin klub, Tenis klub Ragusa. Dan nakon što je s Petrom Marčinko, članicom zagrebačkog Top Spina, osvojila naslov državne prvakinje u paru, slavila je i u pojedinačnoj konkurenciji na državnom dvoranskom prvenstvu do 14 godina, koje se održalo u Zadru. Dubrovkinja je u finalu dobila prvu nositeljicu i godinu dana stariju Marijanu Majetić iz zagrebačke Viktorie sa 7:5 i 6:2. 

- Cijeli turnir je odigrala vrhunski. Vjerovala je u sebe, i zaslužila je otići do kraja u oba turnira s obzirom na prikazano. Ovo je uistinu veliki rezultat za Tarocco. S 13 godina je najbolja u konkurenciji do 14 godina! - istaknuo je njezin trener, Romano Kristić. 

Tarocco u Zadru nije izgubila niti jedan set. Do naslova prvakinje u paru stigla je s tri pobjede. Do trijumfa u pojedinačnoj konkurenciji s pet pobjeda. U oba turnira je rušila nositelje. U pojedinačnoj konkurenciji je bila bolja od druge nositeljice, potom od četvrte i na kraju od prve.

- Ovo su prvi naslovu državne prvakinje za Tarocco. U uzrastu do 10 godina igrala je finale, u uzrastu do 12 godina najveći joj je uspjeh polufinale, a sad je u uzrastu do 14 godina osvojila duplu krunu na dvoranskom prvenstvu. Ponavljam, prvakinja do 14, a njoj je 13 godina. I iduće godine ima pravo nastupa u ovom uzrastu - naglasio je Kristić.  

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Prometna nesreća na skretanju za Čibaču

Prometna nesreća na skretanju za Čibaču
Oko 16:15 sati došlo je do prometne nesreće na skretanju za Čibaču. U nesreći su, kako neslužbeno doznajemo, sud...
Prometna nesreća na skretanju za Čibaču

Bez vode dio Žudioske ulice

Bez vode dio Žudioske ulice
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži, sutra, u utorak 22. listopada bez vode će biti Žudioska ulica u povijesnoj j...
Bez vode dio Žudioske ulice