Sport Tenis

PRVENSTVO HRVATSKE U TENISU ZA DJEVOJČICE DO 14 GODINA

LETICIA TAROCCO Tenisačica Raguse bez izgubljenog seta stigla do naslova državne prvakinje u paru i finala u pojedinačnoj konkurenciji!

PRVENSTVO HRVATSKE U TENISU ZA DJEVOJČICE DO 14 GODINA

Leticia Tarocco je osvojila naslov državne prvakinje u paru za uzrast do 14 godina na dvoranskom Prvenstvu Hrvatske, koje se održava u Zadru, a izborila je finale u pojedinačnoj konkurenciji u kojem će u utorak, 9. siječnja, igrati protiv prve nositeljice i godinu dana starije Marijane Majetić, članice zagrebačke Viktorie.

U paru je članica Tenis kluba Ragusa uspjeh ostvarila igrajući s Petrom Marčinko, članicom zagrebačkog Top Spina. Tarocco i Marčinko su na startu glavnog turnira dobile druge nositeljice, Emu Bubalo i Marijanu Majetić s dva puta po 6:4, zatim u polufinalu protiv Lucije Koričić i Laure Živković bile još uvjerljivije (6:0 i 6:2), a ni u finalu nisu izgubile set, već su u oba slavile s po 6:2. Suparnice u finalu bile su im Stella Knez i Antea Pušić, članice Dalmacijacementa odnosno Stobreča.

- Leticia je ulazno godište. Ona je i iduće godine u uzrastu do 14 godina – istaknuo je Romano Kristić, trener Tenis kluba Ragusa.

Do finala u pojedinačnoj konkurenciji Tarocco je stigla sa četiri pobjede, također nije izgubila niti jedan set, a dobila je na tom putu drugu i četvrtu nositeljicu prvenstva. Od druge, Sare Svetac, godinu dana starije članice Splita 1950, bila je bolja sa 7:6 (4) i 6:2, dok je četvrtu nositeljicu, Petru Marčinko, koja je također rođena 2005. godine, dobila sa 6:4 i 6:1.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave