Sport Tenis

TENIS

DRŽAVNI MASTERS Opet Leti(cia) Tarocco!

TENIS

Novi zapažen rezultat Leticie Tarocco. Na Mastersu za igračice do 13 godina na kojem je nastupilo deset najboljih s rang liste HTS-a do 14 godina (2004. godište i mlađi) i 6 najbolje plasiranih s rang liste do 12 godina (2005. godište i mlađi), članica Tenis kluba Ragusa je igrala finale u kojem je poražena od prve nositeljice, Marijane Majetić.

Masters, ističu iz Hrvatskog teniskog saveza, služi izbornicima kako bi stekli uvid u širi izbor igrača kao i za sagledavanje potencijala igrača nove generacije do 14 godina u 2018. godini. Turnir se bodovao za rang-listu od 1. siječnja 2018.

Na terenima Tenis centra Maksimir u Zagrebu 12-godišnja Tarocco je dobila prvo Lorenu Kuzmanić iz Splita sa 6:2 i 6:1, zatim treću nositeljicu, Saru Svetac, također iz Splita, sa 6:2 i 6:2, a nakon toga, u polufinalu, Hanu Sokolović iz HTK s 2:1 u setovima. Sokolović je dobila prvi set sa 7:5, a nakon toga 6:3 i 6:0 za Dubrovkinju. U finalu godinu dana starija Majetić, članica Zagija, bila je bolja od Tarocco dva puta s po 6:2.

Leticia Tarocco trenira pod vodstvom Paola Pavlinovića i Romana Kristića, a radi i s kondicijskim trenerom Antom Dropuljićem.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije