Sport Tenis

ZAVRŠEN JOŠ JEDAN TURNIR ZA MALE TENISAČICE I TENISAČE U GOSPINOM POLJU

DUBROVNIK DUD BOWL Kakva čast za najbolje: nagrade im uručio legendarni pobjednik Wimbledona!

ZAVRŠEN JOŠ JEDAN TURNIR ZA MALE TENISAČICE I TENISAČE U GOSPINOM POLJU

Goran Ivanišević je nagradio najbolje na Dubrovnik DUD Bowlu za uzrast do 13 godina, a to će posebno pamtiti pobjednici. Makedonka Aleksandra Simeva i​ Šveđanin Tobias Wallina imali su čast da im prvi čestita ni manje ni više nego legendarni wimbledonski pobjednik iz 2001., jedini  igrač u povijesti All England Cluba koji je do naslova stigao s pozivnicom, kao 125. tenisač svijeta. 

U finalu djevojčica Simeva je dobila s 2:0 u setovima Poljakinju Malwinu Rowinsku, dok se u finalu dječaka igrao treći set  u kojem je Wallin bio bolji od Bugarina Aleksandra Martinova Nikolova. Među laureatima je i Dubrovkinja Leticia Tarocco, koja je u paru s Rowinskom osvojila turnir parova. U muškim parovima pobijedili su Martinov Nikolov igrajući sa Šveđaninom Christopherom Norlinom. Nagrađeni su i polufinalisti, isto tako najuspješniji u Utješnom turniru... Osim Ivaniševića medalje, priznanja i nagrade najuspješnijima dijelili su zamjenica gradonačelnika Dubrovnika Jelka Tepšić, zatim Vlado Ivaniš u ime sponzora Sunset beacha te direktor turnira Pasko Barović. 

Protekla četiri dana na terenima u Gospinom polju igrala su djeca iz Francuske, Ukrajine, Švedske, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Poljske, Srbije, Makedonije, Češke, Rumunjske, s Malte, iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Japana te naravno iz Hrvatske. Od prvog turnira, koji je održan 2014. godine u organizaciji Tenis centra Dubrovnik te Tenis kluba Ragusa, u Gospinom polju su igrala djeca iz čak 48 država svijeta!

Ove godine je prvo je početkom ljeta održan turnir za djevojčice i dječake do 11 godina, a sad na kraju ljeta i turnir za uzrastt do 13 godina. 

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU DUBROVAČKOG VJESNIKA

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Voda u Gornjim selima nije za piće

Voda u Gornjim selima nije za piće
Pregledom terena izmjerena je povišena mutnoća na području Gornjih sela te se tamo voda ne preporučuje za piće. ...
Voda u Gornjim selima nije za piće

Uhićen vrlički Robin Hood!

Uhićen vrlički Robin Hood!
Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, uhićen je Srđan Djaković (59), odbjegli bankar koji je osumnjičen da je ...
Uhićen vrlički Robin Hood!