Sport Tenis

TENIS

NIJE DOBRO LAKAT DESNE RUKE Ana Konjuh opet mora na operaciju, prekinula suradnju s trenerom Željkom Krajanom

TENIS

Nakon šest mjeseci uspješne suradnje i dobrih teniskih rezultata kao i rankinga karijere (20. mjesto na WTA ljestvici) došlo je do prekida suradnje s trenerom Željkom Krajanom. Ana zahvaljuje Željku na dosadašnjoj suradnji i želi mu svako dobro u njegovom budućem radu – stoji na službenoj stranici Ane Konjuh.

Dalje, piše: obzirom da je imala problema s laktom desne ruke na prošlih nekoliko turnira, poslije pregleda i konzultacija s doktorima odlučila se na operativni zahvat, koji će biti za otprilike desetak dana u jednom od naših bolničkih centara u Hrvatskoj.

Ana bi, predviđa se, trebala izbivati zbog operacije s teniskih terena 8 do 10 tjedana, ali se očekuje kako će biti spremna za novu sezonu, koja počinje u siječnju 2018. s australskom turnejom. Podsjetnik, Ana je protekli mjesec bila na američkoj turneji. U Torontu je u drugom setu predala meč Kirsten Flipkens. U Cincinnatiju, u meču protiv Dominike Cibulkove, koji je izgubila s 2:1 u setovima, bilo je vidljivo kako ima problema s desnom rukom. Isto je bilo i na US Openu gdje je zaustavljena u ponedjeljak, 28. kolovoza, u 1. kolu od Ashleigh Barty. Potom i u petak, 1. rujna, u meču turnira ženskih parova na posljednjem Grand Slam turniru sezone.

Prvi zahvat na laktu desne ruke Ana je imala krajem siječnja 2014. godine nakon australske turneje. Tada su, isticalo se, riješena tri problema na laktu: rog koji je “grebao” hrskavicu, manja oštećenja na samoj hrskavici te tzv. plik koji nije omogućavao punu ekstenziju lakta. Tri mjeseca nakon operacije Ana se vratila na terene.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Odgođen večerašnji nastup Ibrice Jusića

Odgođen večerašnji nastup Ibrice Jusića
Nastup Ibrice Jusića koji se trebao održati večeras na Gradcu s početkom u 22 sati je odgođen te će se održati s...
Odgođen večerašnji nastup Ibrice Jusića

U subotu velika opasnost od toplinskog vala

U subotu velika opasnost od toplinskog vala
Novo upozorenje Državnog hidrometeorološkog zavoda upozorava na veliku opasnost od toplinskog vala za Dubrovačko...
U subotu velika opasnost od toplinskog vala

FILM TJEDNA Bilo jednom u Hollywoodu

FILM TJEDNA Bilo jednom u Hollywoodu
Ako ima imalo istine u njegovim najavama da će se uskoro ostaviti režiranja, Quentin Tarantino grandiozno se pri...
FILM TJEDNA Bilo jednom u Hollywoodu