Sport Tenis

TENIS

LUCIJA ĆIRIĆ BAGARIĆ Sa četiri pobjede stigla na korak do sedmog finala!

TENIS

Lucija Ćirić Bagarić je sa četiri pobjede, bez izgubljenog seta, stigla do polufinala Bavarian Junior Opena u Munchenu, turnira drugog ranga iz kalendara Europske teniske federacije za igračice do 14 godina.

Dubrovkinja je na startu protiv Sarah Millard iz Južne Afrike izgubila samo jedan gem. U drugom nastupu  je dobila Catherine Aulia iz Australije sa 6:2 i 6:2 nakon čega je sa 6:0 i 6:0 nadigrala Alessiju Tripadelli iz Italije. U četvrtfinalu je bila bolja od domaće predstavnice, Kim Juliane Auerswald sa 6:3 i 6:4.

U polufinalu Ćirić Bagarić, koja je šesta nositeljica turnira, igra protiv Adriane Berankove iz Češke, dvanaeste nositeljice. Ukoliko bude uspješna plasirat će se u svoje sedmo ovogodišnje finale na turnirima iz kalendara Europske teniske federacije, a treće finale u singlu (u prethodna dva ima polovičan učinak, kao i u parovima gdje je slavila u dva od četiri finala). U drugom polufinalu Bavaria Junior Opena sastaju se druga (Alina Granwerh iz Švicarske) i treća nositeljica (Vanessa Ioana Popa Teiusana iz Rumunjske).

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije