Sport Tenis

TENIS

ANA MORALA OTKAZATI RIM, ALI NE ŽELI I PARIZ 'Presjeklo me u osmom gemu drugog seta...'

TENIS

Ana Konjuh će propustiti nastup na velikom WTA turniru u Rimu, koji se igra idući tjedan. Pregled, koji je imala dan nakon što je na startu WTA turnira u Madridu predala meč Kristini Mladenović, 17. tenisačici svijeta, potvrdio je kako je riječ o rupturi trbušnog mišića.

Mladenović je povela sa 4:1 u prvom setu, kojeg je sa 7:5 dobila Ana. U drugom setu, kojeg je dobila Mladenović sa 6:3, 19-godišnja Dubrovkinja je servirala za 4:4 kada je osjetila bol. Pokušala je nastaviti igrati. Odigrala još jedan gem, ali nije išlo.

- Da, presjeklo me u osmom gemu drugog seta, prilikom servisa. Bilo me je strah da se nešto ne pogorša te sam predala meč. Imala sam ovakvu istu situaciju prije pet godina. Ne sjećam se sad kako je bilo i kako je tada tekao oporavak, ali, nažalost, nije prvi put kako imam rupturu trbušnog mišića. Ruptura nije velika, ali... Vraćam se sad u Zagreb. Vidjet ćemo tamo što kažu, tj. kakva je terapija. Uglavnom, Rim smo morali otkazati. Želja je sad spremiti se za nastup u Parizu te igrati na Roland Garrosu, drugom Grand Slam turniru sezone, koji počinje 28. svibnja. Valjda će biti dobro – poželjela je Ana, koja je sa četvrtfinalom turnira u Pragu, prvim pobjedama pod vodstvom novog trenera Željka Krajana, izborila prvi put mjesto u TOP 30.

Na najnovijoj rang listi, koja je objavljena ovog ponedjeljka, Ana zauzima 29. mjesto. Na početku suradnje s Krajanom poželjela je kraj godine dočekati među 20 najboljih.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

NAJAVA Dan Ravanjskog bronzina

NAJAVA Dan Ravanjskog bronzina
Povodom proslave sv. Mitra u Općini Ravno, u subotu, 26. listopada 2019. godine održati će se Dan Ravanjskog bro...
NAJAVA Dan Ravanjskog bronzina