Sport Rukomet

RUKOMET

PRVA HL (Ž) 'Malene' kući pjevajući, Zrinski opet nije mogao ništa!

RUKOMET
Dalmatinka je prvi dio prvenstva zaključila sa 14 bodova. Dobiila je kod kuće Zrinski, Sesvete, Zamet, Umag i Murvicu, a u gostima Trešnjevku Osijek. Kod kuće je izgubila od Lokomotive, Bjelovara i Splita 2010., te u gostima od Podravke Vegete i Koke.

Sad je drugi dio počela kao i prvi. Pobjedom protiv Zrinskog. U Pločama je na startu sezone bila bolja s 20:17, a sad u Čakovcu još uvjerljivija - 28:21. Pločanske 'Malene' su prvi put osjetnu prednost imale pred kraj prvog poluvremena (14:10). Do kraja utakmice nisu ispuštale prednost, te su ostvarile osmu pobjedu.

Prvi strijelac Dalmatinke u 14. kolu bila je neuhvatljiva Renata Vladimir s deset pogodaka, po pet su postigle Lana Jarak i Marija Radoš, četiri Ema Barbir, tri Magdalena Žderić, a jedan Andrea Klarić. Pod vodstvom trenera Ivana Jerkovića za Dalmatinku su u Čakovcu još igrale: Petra Sršen, Antonija Rotim, Anđela Sušak, Anđela Zelić, Petra Marinović, Josipa Oršulić, Matea Krilić, Iva Žderić, Anamarija Nikolac i Andrijana Vlatka Jelčić.

Dalmatinka sad ima 16 bodova. I dalje je u gornjoj polovici prvenstvene tablice. Zrinski je ostao na 13 bodova. U 15. kolu, u subotu, 9. veljače, s početkom u 19 sati Dalmatinka u Domu športova u Pločama dočekuje Trešnjevku, koja ima 8 bodova. 
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije