Sport Rukomet

HRVATSKA JUNIORSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA

ODABRAO DAVOR DOMINIKOVIĆ Na popisu kandidata za reprezentaciju i igrač RKHM Dubrovnik!

HRVATSKA JUNIORSKA RUKOMETNA REPREZENTACIJA
Legendarni hrvatski rukometaš, Davor Dominiković, olimpijski pobjednik iz Atene 2004. i svjetski prvak iz Portugala 2003., sa svojim Metkovićem osvajač EHF kupa 2000., a s Barcelonom prvak Europe 2005., vlasnik još pet medalja s reprezentacijom, te brojnih klupskih trofeja (državni prvak i pobjednik državnog kupa u nekoliko država), koji je igračku karijeru zaključio 2016. godine, a počeo trenersku, danas je između ostalog izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske.

Od 18. do 23. prosinca Dominiković je sa svojim suradnicima zakazao kontrolno okupljanje u Poreču na koje je pozvao 20 igrača, a među kojima je i jedan član Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, vodećeg sastava južne skupine Prve hrvatske lige - Zvonimir Srna. Metkovac je karijeru počeo u rodnom gradu, a od ljeta 2016. je član RKHM Dubrovnik. Uspjesi dubrovačke momčadi, te odlične igre Srne, nisu prošle nezapaženo. 

Inače, juniorsku reprezentaciju Hrvatske očekuje iduće godine Svjetsko prvenstvo, koje će se održati u Španjolskoj (igrači rođeni 1998. i mlađi). Hrvatska je do sad sedam puta nastupala na juniorskom SP-u. Najbolji plasman je ostvarila 2007. i 2013. kad je bila četvrta. 
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
U NOVOM BROJU DUBROVAČKOG VJESNIKA PROČITAJTE: PITALI SMO KOLIKE  SU  BRZINSKE REKORDE NA DUBROVAČKIM PROMETNIC...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika