Sport Rukomet

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠA - JUG, 7. KOLO: RKHM DUBROVNIK - BUZET 29:25

LETI DUBROVNIK SVE VIŠE I VIŠE Sad ima sedam bodova više od prvog favorita lige!

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠA - JUG, 7. KOLO: RKHM DUBROVNIK - BUZET 29:25
Dobio je RKHM Dubrovnik prvi od tri velika ispita u završnici prvog dijela sezone. Kod kuće je nadigrao Buzet (29:25).

'Letio' je parketom Gospina polja u nastavku derbi utakmice 7. kola. Dva pogotka viška (15:13), koliko je unio u drugih pola sata, vrlo brzo je pomnožio nekoliko puta, te je već na polovici nastavka imao velikih 9 razlike. Sastav trenera Silvija Ivandije poveo je u 45. minuti utakmice s 24:15. Tada je bilo kristalno jasno kako će ostvariti novu pobjedu, šestu u sedmom nastupu u sezoni 2018./19., kako će nastaviti niz bez poraza te i dalje gledati sve ostale sastave južne skupine Prve hrvatske lige s vrha tablice. RKHM Dubrovnik je lider. Sad s 13 bodova od 14 mogućih bodova na svom kontu! Buzet je ostao na 6 bodova. Ovo mu je čak četvrti poraz.

RKHM Dubrovnik nakon pobjede protiv Buzeta, odlične igre u napadu, ima još jednu utakmicu kod kuće. Dolazi mu Biograd, a potom ide u goste Splitu. Oba iduća suparnika su sastavi iz donjeg doma. Split je na začelju. Nakon toga nova dva velika ispita za dubrovačku ekipu. Kod kuće s Ribola Kaštela, a u zadnjem kolu prvog dijela gost Karlovca, koji je po mnogima sad najveći konkurent.

Međutim, sad prvo Biograd u Gospinom polju u subotu, 17. studenog.
29 pogodaka!
RKHM Dubrovnik je pobjedu 29:25 protiv Buzeta izborio u sastavu: Kristijan Janđel, Luka Morović, Toni Barišić, Marino Knez, Leo Brnin (4), Teo Putica (1), Nikša Bušlje, Luka Bevanda (6), Maro Dabelić (3), Zvonimir Srna (5), Anes Avdić (3), Tomislav Radić (3), Hrvoje Lončarica (4) i Ivan Dobrić.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije