Sport Rukomet

RUKOMET

TREĆA HL - JUG (M) Mokošica odigrala dobro prvo poluvrijeme...

RUKOMET
Rukometaši Mokošice poraženi su u Gospinom polju od Solina II s 30:16 (16:13) u 2. kolu Treće hrvatske lige jug. Prethodno su izgubili u Omišu od druge momčadi Hrvatskog dragovoljca s 35:20 (16:6), a ta utakmica bila je prva utakmica kluba iz Mokošice za prvenstvene bodove. Pamti se još i činjenica da je prvi prvenstveni pogodak za Mokošicu u povijesti kluba postigao Dominik Nemedi, koji je sa četiri pogotka bio ujedno i najbolji strijelac u toj prvoj povijesnoj prvenstvenoj utakmici kluba. Ostalo je upisano još kako su pod vodstvom trenera Davora Zeca i Ivice Miloslavića još protiv Hrvatskog dragovoljca II igrali: Marko Prkačin, Nikola Previšić, Nikša Šanje (2), Sandro Nemedi (3), Mateo Vučićević (1), Boris Brailo, Ivan Zvono (2), Domagoj Prkačin (1), Petar Vareškić, Karlo Šutalo (3), Stjepan Dedić, Domagoj Padovan (2), Maroje Zec (2) i Mario Bučić.

Mokošica je protiv druge momčadi Solina u Gospinom polju igrala u sastavu: Marko Prkačin, Nikola Previšić, Nikša Šanje (1), Sandro Nemedi (2), Boris Brailo, Karlo Šutalo (5), Domagoj Prkačin, Ivan Zvono, Petar Vareškić, Domagoj Padovan (1), Mario Bučić, Mateo Vučićević, Maroje Zec, Stjepan Dedić i Dominik Nemedi (7).

- Odigrali smo dobro prvo poluvrijeme. Poslije je bilo vidljivo da smo mladi i neiskusni. Vjerujem kako će iz utakmice u utakmicu biti sve bolje i bolje – istaknuo je Davor Zec. Mokošica je u prvom poluvremenu protiv Solina II vodila s 1:0, 3:1, 4:3, 8:7, 9:8, 12:11 i 13:12 nakon čega su gosti napravili seriju 7:0.
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije