Sport Rukomet

PRVA HRVATSKA LIGA JUG RUKOMETAŠA

DUBROVNIK RIJEŠIO USPJEŠNO JOŠ JEDAN ZADATAK Sljedeći! Sljedeći, molim!

PRVA HRVATSKA LIGA JUG RUKOMETAŠA
Četiri utakmice – četiri pobjede. Doma protiv Kozale i Hrvatskog dragovoljca, a u gostima u Crikvenici protiv Mornara, te sad u Solinu protiv istoimenog domaćina. Rukometaši Dubrovnika su na vrhu tablice južne skupine Prve hrvatske lige. Nitko se ne može pohvaliti da je sve zadatke riješio bez greške.

U Solinu je grešaka bilo na početku. Domaćin je vodio 1:0, 3:1, 4:2, 5:3 i 6:5, a nakon toga je uspio par puta izaći iz minusa (7:7, 15:15, 16:16, 17:17 i 19:19). U posljednjim trenucima utakmice momčad trenera Silvija Ivandije imala je najveću prednost (28:23). Kad se pobjeglo domaćinu pogađali su Teo Putica i Luka Bevanda po dva puta, Leo Brnin, Zvonimir Srna i Maro Dabelić po jednom…

Srna je sa 7 pogodaka bio prvi strijelac Dubrovnika. Putica sa 6 odmah do njega. Zatim, Maro Dabelić je postigao 4, Hrvoje Lončarica i Tomislav Radić po 3, Brnin i Bevanda po 2, te 1 Ivan Dobrić. U Solinu su boje Dubrovnika branili još Tomislav Barišić, Luka Morović, Marino Knez, Anes Avdić i Paolo Bašica. Na klupi su uz Ivandiju bili Sven Krile te fizioterapeut Zdenko Jonjić.

Iduće kolo stiže Trogir. Igrat će se u utorak, 30. listopada. Može li Dubrovnik nastaviti svoj niz?
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije