Sport Rukomet

RUKOMET

STOPOSTOTNI UČINAK Dalmatinki slatke Trešnje(vka) u sred Kutije šibica

RUKOMET
Rukometašice Dalmatinke članice 1. Hrvatske rukometne lige vratile su se s gostovanja iz Zagrebu gdje su odigrale prvenstveni susret protiv Trešnjevke s dva nova boda. Malo tko je vjerovao da će nove prvoligašice iz dva susreta imati 100-postotni učinak.

U popoularnoj Kutiji šibica pokazale su da će mnogima biti "tvrd orah" gdje su dobrom igrom i zalaganjem, uz nezaustavljivu juniorsku reprezentativku Magdalenu Žderić kojoj su asistirale još Renata Kežić i Anđela Zelić, a na vratima raspoložena Andrijana Vlatka Jelčić obranila domaćim igračicama tri sedmerca, deklasirale rukometašice Trešnjevke.

Na poluvremenu je rezultat bio neodlučen 14:14 a onda su "malene" preuzele igru u svoje ruke i sigurno utakmicu privele kraju sa rezultatom 32:25.

U ovom susretu za Dalmatinku su igrale: Andrijana Vlatka Jelčić(7+3) obrane, Petra Marinović, Petra Sršen, Antonija Rotim, Klara Arar, Lana Jarak 4, Renata Kežić 5, Anđela Zelić 5(1), Ema Barbir 3, Magdalena Žderić 13(7), Marija Radoš 2, Josipa Oršulić, Matea Krilić, Iva Žderić, Anamarija Nikolac, Andrea Klarić. Trener - Ivan Jerković.

Nakon drugog kola nalaze se na trećem mjestu s istim brojem bodova iza Podravka Vegete i Sesvete Agroproteinke. Prvenstvo se nastavlja tek 6. listopada zbog reprezentativnih obaveza, a Dalmatinka će u Domu športova u Pločama dočekati zagrebačku Lokomotivu u čijim redovima su dojučerašnje "malene" Tea Pijević i Anamarija Boras.
Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Drvenik sutra bez vode

Drvenik sutra bez vode
Iz Konavoskog komunalnog društva obavještavaju kako će, zbog interventnih radova na vodoopskrbnom cjevovodu, sut...
Drvenik sutra bez vode