Sport Rukomet

RUKOMET/PRVA HL

TRAJE I TRAJE Još (najmanje) jedan tjedan su gore!

RUKOMET/PRVA HL

Nadigrao je RKHM Dubrovnik u Gospinom polju Crikvenicu, posljednjeplasirani sastav lige, koji je doputovao sa samo devetoricom igrača s 37:30 (19:12) te će i treći tjedan provesti na vrhu. Uz to je RKHM Dubrovnik i dalje neporažen. Jedini takav u Prvoj hrvatskoj ligi - jug. Niz bez poraza traje od 5. ožujka ove godine i gostovanja u Trogiru. Bilo je to još u prošloj sezoni u kojoj je nakon toga odigrao šest utakmica u južnoj skupini Druge hrvatske lige, a ove sezone osam utakmica bez poraza u prvenstvu i jedna u kupu. U tih 15 utakmica ostvario je 12 pobjeda i 3 remija.

RKHM Dubrovnik ima nakon 8. kola šest pobjeda i dva remija, 14 bodova na kontu. Uoči 8. kola imao je dva boda više od Mladog Rudara i Splita, koji su suparnici u ovom kolu. Još su dva kola do kraja ove kalendarske godine. Momčad trenera Zlatka Saračevića i Vide Vlahića ide u Split, a na kraju će ugostiti Solin. Smiješi joj se da sve do 11. veljače 2017., kada se nastavlja prvenstvo, igra posljednje, 11. kolo prvog dijela, ostane na vrhu Prve hrvatske lige.

Rudolf Ćužić je bio s 8 pogodaka prvi strijelac RKHM Dubrovnik. Pogodak manje je postigao Nikša Bušlje. Početak utakmice obilježile su obrane Siniše Meštrića. RKHM Dubrovnik je poveo s 2:0, više nije ispuštao prednost. Najveću , osam pogodaka viška, imao je već krajem prvog poluvremena (17:9, 18:10 i 19:11) te u nastavku (22:14 i 34:26).

RKHM Dubrovnik je pobjedu protiv Crikvenice izborio u sastavu: Kristijan Janđel, Tomislav Radić, Anes Avdić (5), Teo Putica (4), Rudolf Ćužić (8), Nikša Bušlje (7), Luka Bevanda, Maro Dabelić, Zvonimir Srna (4), Damir Viteškić, Hrvoje Marušić (2), Kajo Cikatić (2), Siniša Meštrić, Elmar Žerić, Hrvoje Lončarica (5) i Antonio Obradović.

Naslovnica Rukomet

Najčitanije

Najnovije

Špiciranje na lapadski

Špiciranje na lapadski
Mame i tate guraju kolica, to je prava lapadska špica... Uvala je danas čitav dan bila mjesto susreta i uživnja ...
Špiciranje na lapadski

U Uvali je danas bilo kupača i šetača

U Uvali je danas bilo kupača i šetača
Državni hidrometeorološki zavod nije objavio temperaturu mora u dubrovačkom akvatoriju, no to nije nekima nije b...
U Uvali je danas bilo kupača i šetača