Sport Nogomet

NOGOMET

PRVA LIGA SREDIŠTE SPLIT Marin Krešić donio radost Neretvi, Lapad ovaj put bez bod(ov)a

NOGOMET
Pioniri Neretve dobili su kod kuće u 6. kolu Prve lige Središta Split vršnjake Zadra s 1:0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Marin Krešić u 31. minuti. Ogled kadeta pripao je Zadranima sa 4:1. Metkovci su poveli u 47. minuti. Strijelac je bio Stipe Batinović. Tri minute poslije Zadar je izjednačio, poveo u 58. minuti, te do kraja pogodio još dva puta, u 60. i 65. minuti. 

Neretva u najvećem rangu Središta Split nastupa s dvije kategorije, a GOŠK Dubrovnik 1919. u sve četiri. U 6. kolu dubrovački klub nije imao uspjeha. Pioniri i kadeti su poraženi u Šibeniku od istoimenog domaćina sa 4:1 odnosno 6:0. Pogodak za pionire GOŠK Dubrovnika 1919. postigao je Mario Cvjetković u 49. minuti prepolovivši u tom trenutku prednost domaćina, koji je nakon toga postigao još dva pogotka. 

Mlađi pioniri i juniori GOŠK Dubrovnika 1919. su u 6. kolu igrali kod kuće protiv vršnjaka Solina. Mlađi pioniri su poraženi s 2:1 (Luka Njavro je četiri minute prije kraja postigao pogodak za domaćina te postavio konačni rezultat utakmice), dok su juniori izgubili s 2:0. 

Mlađi pioniri GOŠK Dubrovnika su sa 4 boda na 9. mjestu u konkurenciji dvanaest klubova, a juniori posljednji s jednim bodom. U natjecanju pionira Neretva je peta s 10 bodova, a GOŠK Dubrovnik 1919. sa 4 boda i  utakmicom manje na pretposljednjem, jedanaestom  mjestu. U natjecanju kadeta Neretva je sedma sa 7 bodova, a GOŠK Dubrovnik 1919. jedanaesti s jednim bodom i utakmicom manje. Pioniri i kadeti GOŠK Dubrovnika imaju odraditi zaostatak kod kuće protiv Adriatica (srijeda, 16. listopada).  

FOTO Mlađi pioniri, 6. kolo: GOŠK Dubrovnik 1919. - Solin 1:2
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije