Sport Nogomet

MALI NOGOMET

Pobjednički pehar Memorijala Milan Batinović otišao na Neretvu

MALI NOGOMET
U Korčuli je održan 4.memorijalni malonogometni veteranski turnir Milan Batinović koji se igra u spomen na velikog zaljubljenika u mali nogomet koji je prerano napustio ovozemaljski svijet. Pehar namjenjen pobjedniku ove godine podigli su veterani Opuzena predvođeni najboljim igračem turnira Joškom Popovićem koji su u finalu pobjedili prošlogodišnjeg pobjednika turnira ekipu Mostara. Memorijal je okupio 6 veteranskih momčadi iz Konavala, Opuzena, Mostara, Ploča i Korčule.
Rezultati: Sveti Antun - Konavljanin 3:3, Opuzen - Mostar 1:1, Korčula - Konavljanin 1:0, Ploče - Opuzen 1:5, Mostar - Ploče 5:3. Polufinale: Korčula - Mostar 0:1, Opuzen - Konavljanin 3:0. Finale: Opuzen - Mostar 4:2.
Uz Joška Popovića(Opuzen) koji je proglašen najboljim igračem turnira, za najboljeg vratara je proglašen Vedran Milan(Mostar), dok je za najstarijeg igrača turnira nagradu dobio 70-godišnji Marko Matić(Konavljanin).

Domaćin malonogometni klub Sveti Antun iz Korčule uspješno je organizirao turnir koji se igrao na igralištu "Ferijalni", te najboljim ekipama i pojedincima uručio vrijedne nagrade.

 
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu
Oko 15:50 sati došlo je do teže prometne nesreće u Dračama na Pelješcu. U nesreći je sudjelovalo sanitetsko vozi...
Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu