Sport Nogomet

NOGOMET

ŽUPANIJSKI KUP Faraon čeka kako će finut u Opuzenu, Žrnovu i Gabrilima

NOGOMET
Faraon iz Trpnja je osvojio skupinu Pelješac, te se plasirao u polufinale Županijskog nogometnog kupa. Čeka sad kako će finut natjecanje u tri preostale skupine (centra), tj. tko će mu se pridružiti među četiri najbolja. U skupini Dolina Neretve u finalu su Neretvanac i Jadran Luka Ploče, u skupini Lastovo - Korčula Žrnovo i BŠK Zmaj, a Croatia i Konavljanin su suparnici u finalu skupine Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle. 

S obzirom kako je Neretvanac u polufinalu skupine bio gost, a Jadran Luka Ploče oba puta do finala bio domaćin, Opuzenci u finalu dočekuju Pločane. U skupini Lastovo - Korčula Žrnovo je bilo gost, a BŠK Zmaj prethodno domaćin, te blatski 'crveni' dolaze u Žrnovo, dok je ždrijeb odlučivao tko će biti domaćin u finalu skupine Dubrovnik - Župa dubrovačka - Konavle, Croatia ili Konavljanin. Do finala su jedni i drugi igrali samo kod kuće. Croatia je imala više sreće u 'plesu kuglica' te će biti domaćin Konavljaninu.

- Sve tri utakmice se igraju u srijedu, 10. travnja, s početkom u 16.30 sati - istaknuo je Darij Jasprica, povjerenik natjecanja. 

Ždrijebom će se poslije odrediti parovi polufinala, koja će se igrati u srijedu, 24. travnja, dok je termin finala u srijedu,15. svibnja. Pobjednik Županijskog kupa plasirat će se u pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa. Prošle sezone 'kantu' je osvojio Jadran Luka Ploče (na slici), koji je u finalu na penale u Čibači dobio Župu dubrovačku. Pločani su poslije na svom terenu dobili prvo Bjelovar, a potom RNK Split te se plasirali u osminu finala, među 16 najboljih. U borbi za četvrtfinale poraženi su u Mladini od Vinogradara.
Naslovnica Nogomet

Najčitanije

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!
Bio je to, ističe tata Željko, nekoć vratar Malonogometnog kluba Square, Ivov prvi dodir s loptom u njegovom deb...
IVO ČENGIĆ Messi iz Trstenog!

Najnovije