Sport Košarka

KOŠARKAŠKI KLUB DUBROVNIK

PRVO DVIJE U GOSPINOM POLJU Tko će prvi biti domaćin Dubrovniku u novoj sezoni?

KOŠARKAŠKI KLUB DUBROVNIK
Košarkaši Dubrovnika novu sezonu u Prvoj hrvatskoj ligi otvaraju s dvije utakmice kod kuće. Prvo su 5. ili 6. listopada domaćini košarkašima Ribole Kaštela, a sedam dana poslije ugostit će Universitas. U 3. kolu su gosti, ali kako je Dubrava uskočila iz drugog razreda u prvi nakon odlaska Cedevite, još se ne zna kod koga će i protiv koga Dubrovnik igrati 19. ili 20. listopada.

Prvi dio prvenstva završava 20. ili 21. prosinca, a drugi počinje 18. ili 19. siječnja 2020. godine. Četiri prvoplasirana će razigravati za mjesta u najvećem rangu, HT Premijer ligi.

Dubrovnik će u prvom dijelu nove sezone još ugostiti Bosco (4. kolo), Agrodalm (6. kolo), Sesvete (8. kolo) i Omiš Čagalj Tours (10. kolo), a bit će gost Pule 1981. (5. kolo), Zapruđa (7. kolo), Jazine Arbanasi (9. kolo) i Rudeša (11. kolo).

Podsjetnik, prošle sezone Dubrovnik je bio treći u ligaškom dijelu te je u doigravanju za popunu HT Premijer lige igrao protiv Dubrave, drugoplasirane ekipe ligaškog dijela. Nije uspio izboriti finale. Poražen je u majstorici polufinala u Zagrebu. U finalu je Sonik Puntamika, pobjednik ligaškog dijela, bila uspješnija od Dubrave, koja je na kraju također izborila mjesto u prvom razredu u sezoni 2019./20. 
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije