Sport Košarka

KOŠARKA

PRVENSTVO HRVATSKE DO 13 GODINA Novi uspjeh mlađih uzrasta Raguse, dubrovačka ekipa u finalu!

KOŠARKA
Ragusa je u finalu prvenstva Hrvatske za djevojčice do 13 godina. Dobila je u polufinalu završnog turnira u Virju Akademiju Žena Lelas s 55:45. Odlučila je posljednja četvrtina koju je dubrovačka ekipa dobila s 20:5!

Ella Majstorović je bila prvo ime Raguse. Bila je nadomak 'triple double'. Postigla je 29 koševa, imala 10 skokova, 6 asistencija i 9 osvojenih lopti. U posljednjoj četvrtini je ubacila 16 od 20 koševa Raguse. Dvoznamenkasti učinak u napadu u polufinalu imala je još Martina Lončar (11 koševa, 6 skokova), dok je prvi skakač ne samo Raguse, već i utakmice bila Paula Lobaš sa 14 skokova. Lobaš je uz to postigla 8 koševa te imala jednu asistenciju. Danijela Đurić je ubacila 4 koša uz 5 skokova, Una Majstorović je pobjedi doprinijela s 2 koša, asistencijom i osvojenom loptom, a Ilma Šarotić s košem i skokom. Još su igrale Inda Čustović i Iva Tokić, a u sastavu Raguse su u Virju još Paula Miljanić, Luči Jeić i Mia Mirović.

Ekipu trenerica Alme Majstorović i Cvetane Matić u finalu u nedjelju, 2. lipnja, s početkom u 15 sati čeka Trešnjevka 2009. koja je u polufinalu sa 72:42 dobila Podravac.  

Ragusa je ove sezone doprvak Hrvatske u mini košarci do 11 godina. U zadnje tri sezone osvojila je s mlađim uzrastima ukupno pet medalja!

FOTO Ella Majstorović, košarkašica Raguse
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Đir se ne propušta ni usprkos vrućini

Đir se ne propušta ni usprkos vrućini
Iako su temperature već premašile 30 u hladu, danas nije nedostajalo šetača po Stradunu. Žene i djevojke u ljetn...
Đir se ne propušta ni usprkos vrućini