Sport Košarka

KOŠARKA

PRVENSTVO HRVATSKE DO 13 GODINA Novi uspjeh mlađih uzrasta Raguse, dubrovačka ekipa u finalu!

KOŠARKA
Ragusa je u finalu prvenstva Hrvatske za djevojčice do 13 godina. Dobila je u polufinalu završnog turnira u Virju Akademiju Žena Lelas s 55:45. Odlučila je posljednja četvrtina koju je dubrovačka ekipa dobila s 20:5!

Ella Majstorović je bila prvo ime Raguse. Bila je nadomak 'triple double'. Postigla je 29 koševa, imala 10 skokova, 6 asistencija i 9 osvojenih lopti. U posljednjoj četvrtini je ubacila 16 od 20 koševa Raguse. Dvoznamenkasti učinak u napadu u polufinalu imala je još Martina Lončar (11 koševa, 6 skokova), dok je prvi skakač ne samo Raguse, već i utakmice bila Paula Lobaš sa 14 skokova. Lobaš je uz to postigla 8 koševa te imala jednu asistenciju. Danijela Đurić je ubacila 4 koša uz 5 skokova, Una Majstorović je pobjedi doprinijela s 2 koša, asistencijom i osvojenom loptom, a Ilma Šarotić s košem i skokom. Još su igrale Inda Čustović i Iva Tokić, a u sastavu Raguse su u Virju još Paula Miljanić, Luči Jeić i Mia Mirović.

Ekipu trenerica Alme Majstorović i Cvetane Matić u finalu u nedjelju, 2. lipnja, s početkom u 15 sati čeka Trešnjevka 2009. koja je u polufinalu sa 72:42 dobila Podravac.  

Ragusa je ove sezone doprvak Hrvatske u mini košarci do 11 godina. U zadnje tri sezone osvojila je s mlađim uzrastima ukupno pet medalja!

FOTO Ella Majstorović, košarkašica Raguse
Naslovnica Košarka

Najčitanije

Najnovije

Pun Stradun pjeva s Gibonnijem!

Pun Stradun pjeva s Gibonnijem!
Dubrovački zimski festival u punom je jeku. Brojni su Dubrovčani pohrlili večeras na Stradun kako bi uživali u h...
Pun Stradun pjeva s Gibonnijem!