Sport Ostalo

PLIVAČKI KLUB JUG

JADRANOV GRAND PRIX MITING Zlatni zaveslaji jugovih reprezentativaca, medalje osvojila i preostala dva člana zlatne štafete s državnog prvenstva

PLIVAČKI KLUB JUG
Mario Šurković je osvojio zlato u disciplini 100 metara mješovito u apsolutnoj i u ‘B’ kategoriji u kojoj je bio srebrni u disciplini 100 metara slobodno na Grand Prix mitingu splitskog Jadrana, koji je okupio 397 natjecatelja iz četiri države.

Jugaši su osvojii ukupno sedam medalja. I drugi Jugov juniorski reprezentativac Hrvatske, također sudionik posljednjeg Europskog juniorskog prvenstva u ruskom Kazanu, inače obojica državni prvaci, bio zlatni. Michel Brassard je u 'B' kategoriji slavio na 1500 metara slobodno u kojoj je uzeo i srebro u apsolutnoj kategoriji. Zatim, i preostala dva člana zlatne Jugove štafete 4 puta 200 slobodno stajala su na pobjedničkom postolju Jadranova mitinga: Đivo Damić je bio brončani u ‘B’ kategoriji na 1500 metara slobodno, a Marko Baletin brončani u ‘C’ kategoriji na 100 metara leptir.

- Osim Šurkovića, Brassarda, Damića i Baletina norme za nastup na zimskom državnom prvenstvu isplivali su još Đivo Matović, Katarina Matović, Katarina Nenadić, Karmen Fabris i Antonia Šurković – istaknuo je Frane Ćirak, šef struke Plivačkog kluba Jug.

Na mitingu Jadrana nastupili su još Adriana Marinović, Rafaela Škrabo, Juraj Barčot, Bruno Damić, Paulo Brač i Toni Šarić. Jugašima, prvoj ekipi, ovo je bila prva provjera nove sezone, a novu će imati u Zagrebu 9. i 10. studenog na Grand Prix mitingu Mladosti.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije