Sport Ostalo

ODBOJKA

DUBROVNIK NAMUČIO DINAMO Ana Matuško je sad na drugoj strani mreže

ODBOJKA
Odbojkašice Dubrovnika su izgubile prve bodove kod kuće. Dinamo je bio bolji. Zagrebačka ekipa je bez poraza nakon 4. kola Prve hrvatske lige. Dobila je sve četiri utakmice te osvojila 11 od 12 mogućih bodova. Dubrovnik je pak odigrao tri utakmice - ima pobjedu i dva poraza te tri boda na svom kontu. Prvi poraz Dubrovnik je upisao u Zagrebu od HAOK Mladost, koja ima savršen učinak - sve četiri pobjede i koja je osvojila svih 12 bodova. Pobjedu je upisao kod kuće protiv Drenove.  

Dinamo je u Gospinom polju do pobjede stigao nakon 78 minuta igre. Bez problema je uzeo prvi set (25:13), ali se dobro, dobro namučio za preostala dva (25:23 i 25:22). U zagrebačkoj ekipi jedna od udarnih igračica je Ana Matuško, koja je ponikla u Dubrovniku i koja je ovo ljeto napustila Gospino polje.

Dubrovnik će zaostatak protiv Kostrene odraditi u nedjelju, 3. studenog. U 5. kolu gost je ekipe Veli vrh. Kostrena je bez boda i pobjede u tri utakmice, dok Veli Vrh ima četiri boda (pobjeda i tri poraza). 
Dubrovnik protiv Dinama
Dubrovnik je protiv Dinama igrao pod vodstvom Mirjane Vreće, Marine Radić i Tomaža Jurišića igrao u sastavu: Anđela Čuljak, Marijeta Lolić, Ivana Ivaniš, Nina Jakić, Mara Šilje, Petra Ramić, Karla Burđelez, Ivana Marinović, Petra Putica, Nora Đurić, Doris Buzolić, Hana Dilberović, Gabriela Stipanović i Ema Šušić.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije