Sport Ostalo

BOĆANJE

NAJBOLJI PAR ŽUPANIJE Ante Farčić i Mario Bajo idu na državno!

BOĆANJE
Mario Bajo i Ante Farčić, članovi Boćarskog kluba Komolac, osvojili su naslov prvaka Županije u disciplini parovi klasično.

- U svim utakmicama pokazali su svoju kvalitetu i uvjerljivim pobjedama zasluženo postali prvaci. Ante Farčić je tako postao dvostruki prvak Županije za 2019. godinu jer je bio pobjednik i u disciplini pojedinac klasično – istaknuo je Luko Hendić, tajnik Boćarskog saveza Dubrovačko-neretvanske županije.

Mario Bajo i Ante Farčić osvajanjem naslova prvaka izborili su nastup na završnici prvenstva Hrvatske, koja će se održati 19. listopada u Umagu.

SEMAFOR Četvrtfinala: Srećko Bajo i Pero Nadramija (Komolac) – par Boćarskog kluba Prud se nije pojavio na završnici, koja se igrala u Srebrenom, Mario Bajo i Ante Farčić (Komolac) – Mario Sršen i Ivica Krstičević (Slivno) 13:2, Josip Glavinić i Ivo Vidojević (Hajduk) – Branimir Mastilica i Stipe Vučković (Gornja Vrućica) 9:5, Mato Kesovija i Nikola Mikulić (Župa dubrovačka / Hidroelektrana Dubrovnik) – Božo Čupić i Marko Matijić (Omladinac) 13:6, polufinala: Mato Kesovija i Nikola Mikulić – Josip Glavinić i Ivo Vidojević 10:5, Srećko Bajo i Pero Nadramija – Mario Bajo i Ante Farčić 3:13, za treće mjesto: Srećko Bajo i Pero Nadramija – Josip Glavinić i Ivo Vidojević 6:0 (bb), finale: Mario Bajo i Ante Farčić – Mato Kesovija i Nikola Mikulić 13:3.

FOTO Mario Bajo (Komolac)
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije