Sport Ostalo

JUDO

EUROPSKO JUNIORSKO PRVENSTVO Iva i Anđela zaustavljene u polufinalu kvalifikacijskih skupina

JUDO
Iva Oberan i Anđela Violić su ostale bez plasmana u pojedinačnom dijelu Europskog juniorskog prvenstva u judu, koje se održava u Finskoj. Obje su poražene u polufinalu kvalifikacijskih skupina. Oberan, judašica Župe dubrovačke, dobila je na startu natjecanja u kategoriji do 63 kilograma Nadiah Krachten iz Nizozemske nakon čega je izgubila borbu od MInel Akdeniz iz Turske. 

Violić, članica Judo kluba Dubrovnik 1966., koja je bila slobodna u 1. kolu kategorije do 70 kilograma, borila se za finale kvalifikacijske skupine protiv Martine Esposito iz Italije te izgubila. Inače, pobjeda u finalu kvalifikacijske skupine donoosila je plasman u polufinale kategorije, a poraz u finalu kvalifikacijske skupine nastup u repasažu.

U subotu, 14. rujna, nastupit će preostalo dvoje judoka iz Dubrovačko-neretvanske županije, oboje članovi Dubrovnika 1966., Petrunjela Pavić i Josip Bulić. Pavić je slobodna u 1. kolu, a već zna suparnicu u 2. kolu. Bit će to Arianna Conti, reprezentativka Italije, koja je također slobodna na startu natjecanja u kategoriji do 78 kilograma. Bulić će se na startu natjecanja u kategoriji do 90 kilograma boriti protiv Mikheilija Bekaurija iz Gruzije. Pobjednika u 2. kolu, polufinalu kvalifikacijske skupine, čeka Mert Sismanlar iz Turske.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije