Sport Ostalo

U ORGANIZACIJI BK "TRPANJ" I BK "GORNJA VRUĆICA"

10.Međunarodni boćarski turnir "Trpanj 2019" Dodigu, Sliškoviću i Šegetinu

U ORGANIZACIJI BK
U organizaciji BK Trpanj i BK Gornja Vrućica a povodom dana općine Trpanj održan je 10. jubilarni međunarodni boćarski turnir "Trpanj 2019" u disciplini trojke koji je ušao u državni i međunarodni kalendar. Tim povodom turnir su posjetili čelni ljudi svjetske boćarske federacije kao i čelni predstavnici Hrvatskog boćarskog saveza i Dubrovačko-neretvanske županije. Na turniru je sudjelovalo 16 ekipa iz Crne Gore, Slovenije, Srbije i Hrvatske, igralo se na boćalištima u Gornjoj Vručici i Trpnju a pobjednik turnira je ekipa Trpnja. U sklopu ovog natjecanja na Trpanjskoj  rivi održano je brzinsko i precizno izbijanje. Veliki broj gledatelja tijekom turnira mogao je uživati u ovom zanimljivom natjecanju koje je pod budnim okom držao sudac Željko Crnogorac. Vrijedni organizator prve tri ekipe kao i najbolje pojedinjce nagradio je vrijednim peharima i medaljama.< /p>
 
Poredak u disciplini trojke: 1.Trpanj(Zoran Slišković, Markica Dodig, Stijepo Šegetin), 2.Zrinjervac(Tomislav Kolobarić, Marko Jerčić, Filip Veselčić), 3.Otok(Dinko Botica, Mladen Vuleta, Dario Radošević)
 
Poredak brziunsko izbijanje: 1.Matijas Grančić(Dalmacija), 2.Gregor Oprešnik(Slovenija), 3.Miroslav Petković(Palma Tivat)
 
Poredak u preciznom izbijanju: Ivan Galić(Gornja Vručica), 2.Pero Čubela(Ogrc Hrvatska), 3.Miroslav Petković(Palma Tivat)
 
za najboljeg sukača - valjača proglašen je Mladen Vuleta(Otok), dok je najbolji udarač - izbijač Stijepo Šegetin(Trpanj).
 
Branko Kulidžan
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

NAJAVA Dan Ravanjskog bronzina

NAJAVA Dan Ravanjskog bronzina
Povodom proslave sv. Mitra u Općini Ravno, u subotu, 26. listopada 2019. godine održati će se Dan Ravanjskog bro...
NAJAVA Dan Ravanjskog bronzina