Sport Ostalo

DUBROVAČKI DANI TRČANJA

DUBROVAČKI POLUMARATON Krune na glavi Kristijana Stošića i Amele Trožić 

DUBROVAČKI DANI TRČANJA
Kristijan Stošić iz Srbije pobjednik je Dubrovačkog polumaratona. Ciljem je prošao nakon sat, 14 minuta i 2 sekunde, minutu i 13 sekundi brže od Yordana Petrova iz Bugarske, dok je treći Matt Edmonds iz Velike Britanije koji je za Stošićem zaostao točno četiri minute.

U konkurenciji natjecateljica slavila je Amela Trožić iz Bosne i Hercegovine s vremenom sat, 31 minuta i 19 sekundi. Druga je bila Hannah Grant iz Švicarske (sat, 32 minute i 34 sekunde), a treća Martina Schimanski iz Njemačke (sat, 33 minute i 24 sekunde).

Pobjednicima u obje konkurenciji zapljeskali su te im uručili nagrade zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i gradski pročelnik Dživo Brčić

Dubrovački polumaraton je kruna manifestacije Du Motion. Start i cilj, kao i protekle četiri godine, bio je na Stradunu. Trčalo se do Rijeke dubrovačke, točnije Prijevora, i natrag. Dubrovački polumaraton ponosni je nositelj maksimalnih 5 zvjezdica za kvalitetu i sigurnost koje mu je još 2016. godine dodijelila krovna europska atletska udruga European Athletics.

Na startu utrke duge 21,1 kilometar našlo se tisuću natjecatelja iz gotovo četrdesetak država. 
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Đe si?

Đe si?
Objektivu Dubrovačkog vjesnika ne može promaći šetač Uvalom. Nakon jutarnje, donosimo i poslijepodnevnu špicu i ...
Đe si?