Sport Ostalo

VESLAČKI KLUB NEPTUN

USPJEŠNI NA 36. IZDANJU CROATIA OPENA Dvije bronce, tri 'B' finala, u većini slučajeva najbolja hrvatska posada...

VESLAČKI KLUB NEPTUN
Prvo su Antonio Štrman i Roko Mucić izveslali broncu, a nakon njih je to isto uspjelo još jednoj posadi Neptuna: Toniju Crnjaku i Lovru Čondriću. Štrman i Mucić su bili treći u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih juniora, a Crnjak i Čondrić također u dvojcu na pariće, ali u konkurenciji lakih seniora. Obje posade Neptuna mogu se pohvaliti kako su bile najbolje od hrvatskih posada u spomenutoj konkurenciji. Naime, zlato i srebro u dvojcu na pariće u konkurenciji mlađih juniora osvojile su posade reprezentacije Turske, dok je zlato u dvojcu na pariće lakih seniora osvojila posada Slovenije, a srebro posada Estonije.

Osim dvije osvojene bronce dubrovački klub se može pohvaliti kako je imao tri posade u ‘B’ finalu te jednu u 'C' finalu. Prvog dana u skifu u konkurenciji juniora Pero Kukuljica je bio peti, a Toni Perović šesti u ‘B’ finalu. Dan poslije Kukuljica i Perović su zauzeli četvrto mjesto u ‘B’ finalu dvojca na pariće u juniorskoj konkurenciji, tj. ukupno deseto. Bili su druga najuspješnija hrvatska posada (treći u ‘B’ finalu, a ukupno deveti bio je dvojac na pariće splitskog Mornara sa samo 32 stotinke sekunde bržim vremenom). Prvog dana Crnjak je bio treći u C finalu u skifu u konkurenciji lakih seniora.

Na najjačoj i najpoznatijoj regati u Hrvatskoj, koja je na Jarunu proteklog vikenda okupila oko 400 posada iz deset država, Neptunaši su nastupili pod vodstvom trenera Pava Bečića, profesora Mladena Marinovića te tajnika Mara Kapovića.
Naslovnica Ostalo

Najčitanije

Najnovije

Ljetne manifestacije na Elafitima

Ljetne manifestacije na Elafitima
Turistička zajednica grada Dubrovnika nastavlja s organizacijom niza zabavnih ljetnih manifestacija na Elafitima...
Ljetne manifestacije na Elafitima

Uskoro počinje Festival soli

Uskoro počinje Festival soli
Uskoro se u Stonu otvara treća po redu multimedijalna manifestacija Festival soli, koja obuhvaća različita događ...
Uskoro počinje Festival soli