Sport Ostalo

STOLNI TENIS/ETTU CUP

NEĆE U SARAJEVO VEĆ TRAŽE 3:0 I NOVCE OD 'PITURA' Marinko Matulović: 'Bešiktaš mulja!'

STOLNI TENIS/ETTU CUP

Činilo se kako je trakavici kraj, da će se susret 4. kruga ETTU kupa između Libertas Marinkolora i Bešiktaša uskoro odigrati na neutralnom terenu, ali priča je dobila je novi nastavak. Naime, nakon što je ETTU podržao Libertas Marinkolor u njihovoj namjeri da se susret odigra na neutralnom terenu, zbog novih terorističkih napada u Istanbulu te je predloženo Sarajevo, te nakon što je to potvrđeno od glavnog tajnika ETTU-a Richarda Scrutona pojavila se sasvim nova informacija. Čak pomalo i apsurdna. Turci su uputili zahtjev ETTU-u da se susret između Bešiktaša i Libertasa registrira 3:0 za njih te da im se plate organizacijski troškovi zbog nedolaska Pitura na dogovoreni termin. Riječ je o susretu koji se trebao igrati 16. prosinca i koji je opravdano odgođen s čim su upoznate sve tri strane. Ovakvih zapleta ne bi se posramile ni trenutno popularne turske sapunice u Hrvatskoj - piše na službenoj stranici Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

U nastavku priče stoji: U dubrovačkom klubu nikome nije jasno kao oni to misle progurati kad postoji pisani dokazi. Naime, Bešiktaš je sudjelovao u korespodenciji između ETTU-a i Libertasa gdje se slažu da će ovaj susret odigrati na neutralnom terenu, da bi malo kasnije odlučili da ipak neće. Sad su zapuhali neki novi vjetrovi i to prilično 'snažni' te traže prolazak za zelenim stolom. Čak su u prepisci elektroničkom poštom istaknuli da je Libertas pristao doći na meč 16. prosinca i to u telefonskom razgovoru. Još jedna stvar je zanimljiva, naime, Bešiktaš je ulazak u 4. krug ETTU kupa izborio nakon što je austrijski Linz odbio doći na susret u Istanbul, a kako stvari stoje izgleda da žele u četvrtfinale još jednom pobjedom izvan arene. 

- Oni ovako mogu do finala, jer da i prođu dalje za zelenim stolom sljedeći suparnik je austrijski Walter Wels, koji neće putovati u Istanbul. Mi ništa nisamo radili na svoju ruku, već smo sljedili upute ETTU-a. Turci su čak napravili i zapisnik meča gdje su dobili 3:0. Muljaju iako postoji pisani dokaz između nas i njih te ETTU-a. Nevjerojatno - prepričavao je u čudu Marinko Matulović, predsjednik Libertas Marinkolora. 

Inače, četvrtfinalni susreti ETTU kupa na rasporedu su od 27. do 29. siječnja, a tko će u ovoj sapunici 'preživjeti' tek treba vidjeti. Iako, prema svemu dosad viđenom, ne bi trebalo biti sporno da Libertas ima sve adute u svojim rukama.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

KUD 'Stjepan Radić' upisuje nove članove

KUD 'Stjepan Radić' upisuje nove članove
KUD “Stjepan Radić” sutra, u nedjelju 19. siječnja 2020. u Domu kulture u Pridvorju, s početkom u 18:00 sati, or...
KUD 'Stjepan Radić' upisuje nove članove