Sport Ostalo

MALI NOGOMET/PRVA HL

Uspinjača - Square 2:0

MALI NOGOMET/PRVA HL

Square je izgubio u Zagrebu od Uspinjače s 2:0. Porazom je počeo novu sezonu u Prvoj hrvatskoj malonogometoj ligi, a sad ga čekaju dvije, a možda i tri utakmice kod kuće za popravit lošu sliku iz Zagreba: prvo u Gospino polje stiže Osijek u 3. kolu (petak, 14. listopada u 19 sati), zatim bi se trebala igrati odgođena utakmica 1. kola protiv Solina, a nakon toga u 4. kolu dolazi Vrgorac (petak, 21. listopada u 19 sati). 

Uspinjača je oba pogotka postigla u nastavku utakmice (prvog u 32. minuti, a drugog u samoj završnici u kojoj je Square zaigrao na sve ili ništa, povukao vratara iz igre i ostavio nebranjen svoj gol) te tako ostvarila prvu pobjedu u novoj sezoni nakon što je na startu, također kod kuće, odigrala 2:2 s Osijekom.

Square je pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića igrao u sastavu: Zoran Primić, Alen Turuk, Hrvoje Cvjetković, Antonio Konsuo, Adrijan Micevski, Antun Bačić, Borna Tikvica, Ivan Ivanković, Maro Đuraš, Mato Šimunović, Duje Rezo i Tomislav Bevanda.

FC Nacional
, branitelj naslova, s dvije pobjede je krenuo u obranu naslova, i to obje u gostima. Prvo je u Slavonskom Brodu dobio Brod 035 sa čak 9:0, a sad je sa 4:1 bio bolji u Osijeku od istoimenog domaćina. Novo Vrijeme je ponovno jako. Potvrđuju to rezultati u prva dva kola: 1:1 s Futsal Dinamom u Zagrebu, a u 2. kolu kod kuće bolji od Split Tommyja s 3:1.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave