Sport Ostalo

BADMINTON

Tko su finalisti Valamar Junior Opena?

BADMINTON

Jenjira Stadelmann iz Švicarske i Reka Madaradz iz Mađarske finalistice su Valamar Junior Opena, dok su u muškoj konkurenciji finale turnira u Gospinom polju, Otvorenog prvenstva Hrvatske, koji se boduje za svjetsku juniorsku rang listu, izborili Filimon Collins Valentine iz Rumunjske i Cristian Savin iz Češke. I dok su u turniru juniorki nositeljice ostale bez finala, u turniru juniora do finala su stigli četvrti (Collins Valentine) i šesti nositelj (Savin).

Uzimajući u obzir nositelje najjače finale bit će finale mješovitih parova budući u njemu igraju prvi nositelji, Poljaci Pawel Smilowski i Magdalena Swierczynska protiv drugih nositelja, para iz Slovenije (Miha Ivanić i Nika Arih). Poljak Pawel Smilowski igra i finale muških parova. Sa sunarodnjakom Robertom Cybulskim je u ulozi prvih nositelja, a suparnici u finalu su im Talijani, Fabio Caponio i Giovanni Toti.

Dva finala igra i Janjira Stadelmann iz Švicarske. U finalu ženskih parova nastupa s Aline Muller, a Švicarkinje će se za zlato boriti protiv Poljakinja, Wiktorie Dabczynske i Aleksandre Goszczynske.

Finala Valamar Junior Opena, međunarodnog turnira koji je okupio 98 juniora i juniorki iz 15 država, u Sportskoj dvorani u Gospinom polju počinju u nedjelju, 9. listopada u 10 sati.

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave