Sport Ostalo

BADMINTON/TURNIR POMLATKA

Aediumu 15 medalja: Lana i Lučia u finalu

BADMINTON/TURNIR POMLATKA

Paralelno s finalima Valamar Junior Opena, Otvorenog juniorskog prvenstva Hrvatske, turnira koji se boduje za svjetsku juniorsku rang listu (igračice i igrači do 19 godina), u Sportskoj dvorani u Gospinom polju u nedjelju, 9. listopada s početkom u 10 sati igrat će se i finala Yonex Youth International, međunarodnog turnir za pomladak, uzrast do 11, do 13 i do 15 godina, koji se protekla dva dana igrao u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka.

U konkurenciji 70-ak natjecatelja iz Mađarske, Bugarske, Srbije, Slovenije i Hrvatske nedjeljna finala izborila su i dvije članice Badmintonskog kluba Aedium iz Dubrovnika: Lana Korać i Lučia Galjer, i to u uzrastu do 11 godina. Korać osim finala protiv Mađarice Petre Hart igra s Galjer i u finalu parova u kojem su im suparnice Ana Grbelja i Andrea Maretić.

Osim dva finala, članovi Aediuma su osvojili trinaest brončanih medalja, i to Patrik Karamatić (dječaci do 11 godina), Romea Milković (djevojčice do 11 godina), Patrik Karamatić i Davor Makivić (dječaci, parovi do 11), Ema Selmani i Margarita Đurić (djevojčice, parovi do 11), Alani Lunjić i Matea Mojaš (djevojčice, parovi do 11), Marko Janičić (dječaci do 13 godina), Maroje Musladin i Nika Masle (mješoviti parovi do 13), Marko Janičić i Nika Matana (mješoviti parovi do 13), Nika Masle i Nika Matana (djevojčice, parovi do 13), Dana Pavlović i Noa Selmani (djevojčice, parovi do 13), Barbara Janičić (djevojčice do 15 godina), Barbara Janičić (mješoviti parovi do 15, nastupala s Borna Vadljom iz Čakovca), Barbara Janičić i Andrea Vlašić (djevojčice, parovi do 15).

Naslovnica Ostalo

Najčitanije

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)
Osmijeh je zamijenila tuga. Napustio nas je noćas, nešto iza ponoći, Andro Zarač, dijete grada, rođen 6. siječnj...
TUGA JE PREVELIKA Andro Zarač (2000.-2019.)

Najnovije

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave

Traži se ravnatelj županijske lučke uprave
Upravno vijeće Županijske lučke uprave Korčula raspisalo je javni natječaj za ravnatelja. Mandat od četiri godin...
Traži se ravnatelj županijske lučke uprave