Moskar Zabava

IZBOR ZA MISS HRVATSKE

Korčulanka Lara Brkić natječe se za Miss Hrvatske i pjeva k'o slavuj

IZBOR ZA MISS HRVATSKE
Proteklih tjedana sve su oči uprte u atraktivne finalistice izbora za Miss Hrvatske, a jedna od njih je i talentirana Lara Brkić
Korčulanka Lara Brkić, jedna od natjecateljica ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske, pokazala je kako je osim ljepote krase i još brojni drugi talenti.
Naime, među 14 natjecateljica upravo je Lara tijekom priprema za Izbor pobijedila u kategoriji talent show i to tako što je konkurenciju pomela svojim nevjerojatnim glasom.
Tijekom tih priprema mentor joj je bio Zoran Škugor, a svoju interpretaciju odradila je uz pomoć Marka Škugora i tako preko noći postala viralan hit jer o ovome danas svi pričaju.
Lara inače obožava sport, naročito kick-box koji trenira. Sretno je zaljubljena, a njezin gospodin “Savršeni” osvojio ju je na prvi pogled tijekom slučajnog susreta u Splitu. Tada je mislila da je običan turist iz Australije, no već idući dan ponovno su se sreli na Korčuli i od tada su nerazdvojni.
Ipak, Lara je tek jedna od 14 natjecateljica koje se ove subote bore za titulu najljepše. Finalni Izbor za Miss Hrvatske održava se na otoku Lošinju i to je ujedno prvi put da se ovaj najprestižniji izbor ljepote događa na nekom hrvatskom otoku.
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije