Moskar Zabava

OTVARANJE LJETNE SEZONE NA SUNSET BEACH-U DUBROVNIK

Ispratite prvi ljetni zalazak sunca uz koncert Ane Rucner

OTVARANJE LJETNE SEZONE NA SUNSET BEACH-U DUBROVNIK
Najpoznatija hrvatska violončelistica Ana Runcer ove će godine, u sklopu svog autorskog festivala Ana u Gradu, nježnim zvukovima violončela dočekati prvo ljetno sunce u 5 sati ujutro u amfiteatru Excelsa nekretnina na Srđu, no i ispratiti njegov prvi ljetni zalazak. Koncert na mulu restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik održat će se 21. lipnja, na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe s početkom u 20 sati.
Nakon uživanja u jednom od najljepših zalazaka na dubrovačkom području nakon Ane će na pozornici pod zvjezdanim nebom Suset Beach-a Dubrovnik nastupiti DJ Petra koja će sve okupljene „odvesti na putovanje“ glazbenim vodama Lounge & Deep House-a.
Ulaz na koncert bit će besplatan, a ukoliko želite uživati u ovoj glazbenoj čaroliji uz večeru, restoran Kantenari u posebnoj će ponudi imati riblji i mesni menu od tri slijeda po cijeni od 250 kuna dok će rezervacija u VIP lounge zoni po cijeni od 100 kuna po osobi uključivati koktel dobrodošlice. Dodatne informacije i rezervacije dostupne su na broju telefona 099 444 7717.
Navedeno događanje neće biti jedno što je tim Sunset Beach-a Dubrovnik pripremio povodom otvaranja ljetne sezone na ovoj dubrovačkoj plaži. Naime, svi posjetitelji objekta Kantenari Restaurant & Lounge moći će se zabaviti uz klupsku glazbu, flair show-ove te selekciju signature koktela po cijeni od 50 kuna za vrijeme trajanja četverodnevnog Sunset Cocktail Sessiona od 20. do 23. lipnja od 19 sati.

 
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije