Moskar Zabava

POSEBNA POČAST PREMINULIM VELIKANIMA HRVATSKE GLAZBE

VIDEO GLAZBENI SPEKTAKL NA POLJUDU Cijeli stadion pjevao je 'La musica di notte'

 POSEBNA POČAST PREMINULIM VELIKANIMA HRVATSKE GLAZBE
Na Poljudu je večeras održan pravi glazbeni spektakl na kojem su nastupila neka od najvećih imena domaće estrade. Koncert pod nazivom 'To je moja zemlja' bio je humanitarnog karaktera, a sav prihod ide Udruzi zavoda za Urologiju KBC-a Split za kupnju laparoskopskog stupa.

Na koncertu su nastupili i dubrovački glazbenici: Milo Hrnić, Stijepo Gleđ Markos, Dubrovački trubaduri i Tereza Kesovija. Posebno dirljivo bilo je kada se na pozornicu popeo Luci Capurso iz Dubrovačkih trubadura te zapjevao 'La musica di notte'. Cijeli stadion pjevao je s njim i na taj način publika se oprostila od maestra Đela Jusića.

Pred prepunim Poljudom Tereza je otpjevala je “Nono, moj dobri nono”. Stijepo Gleđ – Markos zapjevao je baladu “Fala”, a publika mu se pridružila. Nakon uvodne izvedbe pjesme ‘To je moja zemlja’ muškog pjevačkog zbora Splitski liječnici pjevači, atmosferu je podigao raspoloženi Milo Hrnić s hitom ‘Dobra večer, prijatelji’.
Na Poljudu je na tisuće mobitela i upaljača gorjelo u sjećanje na Olivara. Cijeli Poljud na nogama je otpjevao 'Galeb i ja'.

Posebna nagrada za najpopularnijeg izvođača svih vremena dodijeljena je Miši Kovaču. Nagradu su umjesto Miše primili njegova kćerka i unuka. Mišo se publici obratio audio putem. – Ja imam najbolju publiku na svijetu – kazao je Mišo uz ovacije na Poljudu.
Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije