Moskar Zabava

AUTOR ZVONIMIR FERINA

Otvorena izložba fotografija "Žene, ženama"

AUTOR ZVONIMIR FERINA

Poznatu izložbu portreta "Žene, ženama" koju potpisuje cijenjeni fotograf Zvonimir Ferina, a koncept Korčulanin sa zagrebačkom adresom Nikola Grbin, od 6. svibnja moguće je pogledati u Luži.

Izložba je premijerno prikazana na Međunarodni dan žena u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar, a lica s fotografija redom su poznata imena hrvatskog javnog života: Bojana Gregorić Vejzović, Senka Bulić, Judita Franković, Ivana Paradžiković, Đurđica Vorkapić, Ivana Vrdoljak – Vanna, Indira Levak, Saša Broz, Linda Begonja, Iva Šulentić, Danijela Martinović, Lana Jurčević, Mirjana Mikulec, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, Tara Rosandić, Tihana Harapin Zalepugin, Antonija Blaće, Ella Dvornik, Julijana Matanović, Renata Sopek i Renata Končić Minea.

„Dovoljno snažne za sve” i „Budi snažna, budi svoja” samo su neke od poruka ove izložbe kojima poznate i uspješne žene pokazuju kako je žena ženi prije svega potpora, izvor snage, inspiracije i neupitnog razumijevanja te da se sjajne stvari mogu dogoditi ako žene stanu na stranu žena. Ovaj projekt podržan je i od strane Europskog parlamenta, Ureda za informiranje u Republici Hrvatskoj, s ciljem promocije poboljšanja ravnoteže spolova na svim razinama, a u sklopu kampanje ovajputglasam.eu. na.

Osim u Zagrebu, izložba je gostovala u Ogulinu, a nakon Dubrovnika vraća se na sjever, no prije toga, ovog ljeta, dolazi na Korčulu.
Izložba je otvorena do 12. svibnja.

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije

ODMOR U GRADU Nek' ti kušin bude pižul

ODMOR U GRADU Nek' ti kušin bude pižul
Državni hidrometeorološki zavod tvrdi da je izmjereno 28 Celzijevih stupnjeva u Dubrovniku, u 14 sati. Subjektiv...
ODMOR U GRADU Nek' ti kušin bude pižul