Moskar Zabava

USUSRET NOVOGODIŠNJEM NASTUPU NA STRADUNU

DINO MERLIN Pripremamo show kakav Dubrovnik dosad nije vidio!

USUSRET NOVOGODIŠNJEM NASTUPU NA STRADUNU

Najpoznatiji bosansko-hercegovački kantautor Dino Merlin uvest će Dubrovčane i njihove goste u Novu 2018. godinu! Sarajevski umjetnik prošle je godine po prvi put u karijeri održao koncert na otvorenom za doček Nove godine u svom rodnom gradu i priredio spektakularni show pred sto tisuća ljudi na Trgu Bosne i Hercegovine, uspjeh koji nikada prije nije zabilježen. Sudeći po najavama, Dubrovnik očekuje još veća zabava.

Stradun najznačajniji na turneji

'Jako se radujem svakom dolasku u Dubrovnik, a ovom posebno. Turneja “Hotel Nacional” je pune četiri godine u pokretu. Stalno putujemo, stalno treniramo, a koncert na Stradunu nam je među najznačajnijim na ovoj turneji. Stoga je prije svega velika čast nastupiti na tako kultnom mjestu, za takvu priliku. Na krilima dočeka Nove godine kojeg smo priredili upravo u Sarajevu prošle godine, slobodno mogu reći da pripremamo show kakav do sada nije viđen za Novu godinu u Dubrovniku', otkrio je Dino Merlin za Dubrovački vjesnik. U Grad podno Srđa poznati kantautor često navrati i ostane dulje vremena, a tako će biti i ovaj put..

Cijeli tekst pročitajte u novom broju Dubrovačkog.

Dino Merlin se Dubrovčanima obratio i preko videa.

Veliki iznosi
Dino Merlin će, navodno, za nastup na Stradunu dobiti 80 tisuća eura. Nakon prošlogodišnjeg nastupa kad je u Novu godinu uveo Sarajevo pred gotovo 100 tisuća ljudi, Merlin je samo potvrdio svoj status velike regionalne zvijezde, posebno nakon što se, po završetku nastupa, odrekao honorara. Od organizatora ovogodišnjeg dočeka 2018., Dubrovačkih ljetnih igara, o iznosima o kojima se šuška, nema zasad ni potvrde ni demantija.

Naslovnica Zabava

Najčitanije

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Kleknuo je na Srđu i zaprosio je
Na društevnim mrežama traži se  dvoje zaljubljenih da preuzmu fotografiju romantičnog trenutka prosidbe na Srđu....
Kleknuo je na Srđu i zaprosio je

Najnovije