Moskar Špica

UŽIVAJU NA ODMORU

Čilićima se omilila Korčula pa ostali duže nego su planirali

UŽIVAJU NA ODMORU

Jednom od najpoznatijih svjetskih tenisača Marinu Čiliću toliko se sviđa Korčula da je umjesto planirana tri dana ​svoj boravak srednjovjekovnom gradu ​produžio na pet. Već peti dan za redom sa suprugom Kristinom uživa u lokalnim plažama i restoranima, a večeri provodi na svom brodu u korčulanskoj Aci Marini. Čilić je oduševljen otokom i Korčulanima te navodi kako se odavno nije negdje tako ugodno osjećao.
​"Prvi put sam na Korčuli i stvarno nam je lijepo, pogledali smo morešku, posjetili smo otočiće oko Korčule Stupe, Vrnik i Badiju, uživamo u lokalnim restoranima. Korčulani me prepoznaju, žele se upoznati i slikati sa mnon, ali nisu napadni već su jako simpatični i ugodni. Još smo danas na Korčuli, a onda ćemo produžiti prema Dubrovniku, nekoliko dana ćemo ostati u Trsteniku" - ispričao nam je Čilić.
Čilića i suprugu susreli smo u maloj, međunarodnoj knjižari Kutak Knjiga u Korčuli. Nakon nezaobilaznog fotografiranja sa zaposelnicima, Čilić je kupio knjigu poznatog hrvatskog pisca Renata Baretića Osmi povjerenik kojeg će i on i supruga čitati tijekom odmora po južnom Jadranu.

 

Naslovnica Špica

Najčitanije

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?
Sunčana i topla nedjelja izmamila je Dubrovčane u đir. Mnogi tako nisu propustili tradicionalni đir i kavu na St...
FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

Najnovije

Đe si?

Đe si?
Objektivu Dubrovačkog vjesnika ne može promaći šetač Uvalom. Nakon jutarnje, donosimo i poslijepodnevnu špicu i ...
Đe si?