Moskar Špica

SVADBA O KOJOJ SE PRIČA

GLAMUROZNO VJENČANJE U CAVTATU Marin Čilić oženio lijepu Konavoku Kristinu

SVADBA O KOJOJ SE PRIČA

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova izabranica Kristina Milković vjenčali su se poslijepodne u Crkvi svetog Nikole u Cavtatu.

Iako najavljeno kao intimna ceremonija, vjenčanje očekivano nije moglo proći bez medijske pažnje a posebnu pozornost privukla je mladenka u jednostavnoj dizajnerskoj vjenčanici spuštenih ramena.

Mladoženja je odabrao klasično crno odijelo s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom, dok se Kristina odlučila za poseban detalj, konavoske zlatne naušnice.

Nakon svadbenog obreda, proslava će se nastaviti u tvrđavi Revelin gdje će oko 400 gostiju koje će zabavljati Gibonni. Mladenci su izričito zabranili fotografiranje kako bi svoj dan proslavili bez medijske pompe.

Marin i lijepa Kristina upoznali su se u Dubrovniku još 2008. na Davis Cupu na kojem je Kristina radila kao hostesa.

Marin je finalist Wimbledona, a Kristina vlasnica diploma iz psihologije i politologije, a oboje su poznati po jednostavnosti i pristupačnosti koje su pokazali i ovom prigodom.

Par je uoči današnjeg vjenčanja boravio u Miamiju, te Monte Carlu, gdje je Kristina proslavila djevojačku večer. Kristina inače prati skoro svaki Marinov meč, a tenisač je u više navrata izjavio da mu to donosi sreću. Kristina je bila i tema mnogih inozemnih medija koji su se pitali tko je misteriozna ljepotica s tribina.

Naslovnica Špica

Najčitanije

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?
Sunčana i topla nedjelja izmamila je Dubrovčane u đir. Mnogi tako nisu propustili tradicionalni đir i kavu na St...
FOTO: Tko je sve danas prošetao Stradunom?

Najnovije

Novi broj Dubrovačkog vjesnika

Novi broj Dubrovačkog vjesnika
U NOVOM BROJU DUBROVAČKOG VJESNIKA PROČITAJTE: PROVJERILI SMO KLIMA LI SE SLUČAJ FILMSKE PLJAČKE U ZRAČNOJ LUCI...
Novi broj Dubrovačkog vjesnika