Moskar Noćni život

DU-EL-FEST

Još jedna zvijezda ovog ljeta u Dubrovniku

DU-EL-FEST

Ljetna festivalska sezona samo što nije započela, a organizatori DU-EL Festivala pobrinuli su se da još jedna hollywoodska zvijezda začini festivalsko ljeto u Hrvatskoj.
Idris Elba, priznati Hollywoodski glumac i DJ dolazi u Revelin u subotu 22. srpnja u sklopu DU-EL Festa.
Poznat je po ulozi u seriji “Doušnici” HBO-a, Pacific Rim, kriminalističkoj seriji Luther u kojoj je igrao glavnu ulogu, te filmskim ostvarenjima u Star Trek Beyond, Prometeju, Thoru... Ljubitelji intrige i akcije s nestrpljenjem očekuju film “The Dark Tower” u kojem Idris Elba igra glavnu ulogum, a špekulacije, da bi Elba mogao postati novi James Bond, još uvijek su aktualne i samo imponiraju.
Line up festivala već je vani, a od 18.-22. srpnja u party tvrđavi Revelin gostovat će najpoznatiji turski DJ Mahmut Orhan, koji je svjetsku slavu stekao hitom “Feel” koji ne silazi s radijskih i televizijskih ljestvica. Legenda i jedan od najvećih imena klupske glazbe, Pete Tong, zakazao je svoj nastup trećeg dana festivala, točnije 20. srpnja. Tu su još i Ferreck Dawn, Mike Vale, Doorly, te mnoga druga imena koja obećavaju još jedan odličan glazbeni festival ovog ljeta na našoj obali.
 Culture Club Revelin odavno se upisao na svjetsku kartu najpopularnijih odredišta za zabavu, a ove godine svoje mjesto je potvrdio velikim skokom na prestižnoj listi britanskog DJ MAG magazina. Vikend otvorenja ljetne sezone na kojoj će nastupiti Paul van Dyk zakazano je za 2. i 3. lipnja, a uskoro možete očekivati i još velikih imena svjetske DJ scene, koja Dubrovnik kao najpoželjniju turističku destinaciju rado svrstavaju u svoje kalendare.  
 
 
 

Naslovnica Noćni život

Najčitanije

Najnovije

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu

Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu
Oko 15:50 sati došlo je do teže prometne nesreće u Dračama na Pelješcu. U nesreći je sudjelovalo sanitetsko vozi...
Prometna nesreća u Dračama na Pelješcu