Moskar Moda

MOJ STIL - ELI BAUTOVIĆ

Svečane haljine moji su savršeni unikati

MOJ STIL - ELI BAUTOVIĆ

Eli Bautović naš je ovotjedni izbor u rubrici Moj stil. Vaterpolist Juga CO Marko Bautović i njegova Eli, 2016. godine bili su glavni protagonisti kratkog filma koji je na svojoj facebook stranici objavio Cinestar, a kojim je popularni Baule na romantičan i originalan način zaprosio svoju djevojku. U međuvremenu su postali roditelji malene Loris, a majka i kućanica Eli uhvatila je malo vremena za poziranje ekipi Moskara.

Kako bi opisala svoj stil?
Nisam odana nekog određenom stilu, jednostavno volim sve ono što mi se svidi u ogledalu, i većinom igram na sigurno. Stvarno svašta kombiniram, sportsko, casual, glam...ovisi o prilici.

Bez kojeg komada odjeće ne bi mogla ?
Uf, voljela bih da ovo pitanje nije na popisu. Stvarno svašta imam i volim od odjeće i obuće, ali mogla bih izdvojiti sportske tajice. U njima se osjećam savršeno, udobne su mi i praktične. Nije da ćete me vidjeti isključivo u njima, volim trenirati, a sada pogotovo kada imam dijete, one su mi nezamjenjivi komad u garderobi. Prije sam voljela isključivo ono što lijepo izgleda, i to je bilo to, a sada puno više pažnje obraćam na odjeću u kojoj se osjećam ugodno, a i udobno. Ipak, nisam odbacila ono što je lijepo, a neudobno, već sve miješam i kombiniram.

Cijeli razgovor pročitajte u novom broju Moskara..
 

Naslovnica Moda

Najčitanije

Najnovije

Voda u Gornjim selima nije za piće

Voda u Gornjim selima nije za piće
Pregledom terena izmjerena je povišena mutnoća na području Gornjih sela te se tamo voda ne preporučuje za piće. ...
Voda u Gornjim selima nije za piće

Uhićen vrlički Robin Hood!

Uhićen vrlički Robin Hood!
Kako Jutarnji list ekskluzivno doznaje, uhićen je Srđan Djaković (59), odbjegli bankar koji je osumnjičen da je ...
Uhićen vrlički Robin Hood!